Kīts Ričardss nosauc Miku Džegeru par dīvu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Angļu rokgrupas «Rolling Stones» ģitārists Kīts Ričardss kādā intervijā salīdzinājis savu grupas biedru Miku Džegeru ar grieķu operas zvaigzni Mariju Kallasu un nosaucis viņu par dīvu.

Sarunā ar britu laikrakstu «The Guardian» ģitārists atzina, ka abi bieži strīdas, tomēr viņu starpā pastāvot nesaraujama saite. Uz žurnālista jautājumu, vai strādāt ar Džegeru ir tāpat kā strādāt ar brāli, mūziķis atbildēja: «Nē, tas ir kā strādāt ar Mariju Kallasu. Dīvai ir taisnība, un mums jācenšas uztaisīt mūziku, nesadusmojot dīvu.»

«Jums šķiet, ka tad, kad esam kopā, esam kā laimīgas ģimenes? Aizmirstiet. Visu karjeru mēs plēšamies kā suns ar kaķi. Mēs esam kā brāļi tādā ziņā, ka reizēm mēs mīlam viens otru, reizēm ienīstam, bet reizēm mums ir vienalga,» atklāja Ričardss.

«Esmu gadiem spēlējis ģitāru, skatoties uz to slaistu [dejojam man priekšā],» piebilda mūziķis.

Abiem mūziķiem strauji pasliktinājās attiecības pēc Ričardsa autobiogrāfijas «Life» iznākšanas - tajā ģitārists apgalvo, ka Džegeram ir «mazs krāniņš». Taču intervijā ar laikrakstu «The Guardian» uz jautājumu, kādas ir tagad viņu attiecības, Ričardss atbildēja, ka viss esot kārtībā.

Citā intervijā Miks Džegers uz līdzīgu jautājumu atbildēja: «Godīgi sakot, mēs īpaši daudz nekašķējamies.«

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu