«Tumsa» laiž gaisā «Pārāk daudz»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums.

«Tumsa» ar dziļu mīlestību un cieņu pret saviem klausītājiem, atbalstītājiem, draugiem un arī nedraugiem laiž klajā dziesmu un tās videoklipu «Pārāk daudz».

Dziesmas «Pārāk daudz» mūzikas autori ir visi 1996.gada «Tumsas» sastāva mūziķi: M.Freimanis, J. Daugalis, H. Drekslers, K Boroduško un A. Šmits. Dziesmai 2011.gada skanējumu iegūt palīdzēja mūsu grupas ilggadējais muzikālais producents Gints Stankevičs.

«Pārāk daudz» teksta autors ir  mūsu solists Valters Frīdenbergs, ar nelielu «Tumsas» neredzamā iedvesmotāja palīdzību. Šis «Tumsai» ir ļoti īpaša dziesma un kādēļ tas ir tā, mēs domājam, sīkāki paskaidrojumi ir lieki.

Nebijis gadījums «Tumsai» ir arī tas, ka vienlaicīgi, līdz ar dziesmas oficiālu izlaišanu radio singla formātā, tiek prezentēts tās video klips, kas tapis kino studiju «Screen Vision» (Rīga) un «Pilotzh» (Maskava) paspārnē, kuras ir arī «Tumsas» un Čičerinas dziesmas «Максимум ты"  video klipa veidotāji. 

«Pārāk daudz» video klipa autori ir: Mareks Bērents (producents un režisors), Vladislavs Ščepins (otrais režisors un montāža), Māris Milgrāvis (operators), Līga Vilks (foto un operatora asistents), Sinda Krieviņa (kostīmu māksliniece) un Arnis Grīnbergs (galvenais un vienīgais aktieris). 

Video klipa filmēšana notika naksnīgajās Rīgas ielās, savukārt montāža un pēcapstrāde Maskavā studijā «Pilotazh».

«Tumsa» Jums visiem novēl baudīt dziesmu un tās klipu, kā arī nekritizējiet mūs «Pārāk daudz»:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu