Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/17/10788681t1h5c68.jpg)
Sastāvdaļas:
200 g tumšās šokolādes
200 g sviesta
3 olas
200 g cukura
200 g kviešu miltu
Pagatavošana:
Šokolādi un sviestu karstā ūdens peldē izkausē. Olas un cukuru saputo, pievieno miltus un šokolādes masu. Mīklu lej ietaukotā, ar miltiem izkaisītā cepamformā (25 cm). Kūku cep 200 grādos 20 minūtes, pēc tam atdzesēt. Kūka vidū paliek slapja.
Kūka garšīga ar saldējumu. Francijā to pasniedz ar putukrējumu.
Kūku var cept arī mazākos porciju trauciņos.