Masaļskis ielaiž trīs ripas Ufā, Pujacs palīdz pieveikt SKA

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

KHL regulārās sezonas spēlēs šodien piedalījās arī Latvijas izlases hokejisti Edgars Masaļskis un Georgijs Pujacs.

Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas «Jugra» izbraukumā ar 1:3 zaudēja Ufas «Salavat Julajev», bet latviešu vārtsargs atvairīja 36 no 39 pretinieku metieniem.

«Jugra» labā vienīgos vārtus guva Artjoms Buļanskis, bet Masaļski pārspēja Pjotrs Ščastļivijs, Andrejs Kuteikins un Rihards Stehliks.

Tikmēr Pujaca pārstāvētā Novosibirskas «Sibirj» savā laukumā ar 4:3 «bullīšos» pieveica Sanktpēterburgas SKA, bet Latvijas izlases aizsargs nospēlēja nedaudz vairāk par 23 minūtēm un izdarīja vienu metienu pa vārtiem.

Uzvarētāju labā pamatlaikā divus vārtus guva Artjoms Krjukovs, vienreiz precīzi meta Aleksandrs Čerņikovs, bet pēcspēles metienos uzvaru nodrošināja Aleksandrs Suglobovs. SKA komandā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Dmitrijs Kaļiņins, bet vienreiz precīzi meta Igors Makarovs.  

«Jugra» hokejisti ar 35 punktiem 26 mačos ir 8. vietā Austrumu konferencē, bet «Sibirj» komanda, kas ir Rīgas «Dinamo» nākamie pretinieki (spēle notiks otrdien), ar 28 punktiem 25 spēlēs ieņem pirmspēdējo 11. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu