Ivanāns izlaiž otro spēli pēc kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārajā čempionātā otro spēli pēc kārtas izlaidis latviešu uzbrucējs Raitis Ivanāns, bet viņa pārstāvētā Ebotsfordas «Heat» komanda ar 1:3 (0:1, 1:0, 0:2) viesos piekāpās Sanantonio «Rampage» hokejistiem.

Ivanāns šosezon laukumā dodas fragmentāri, tāpēc šoreiz atkal viņš nespēlēja.

Abas komandas savā starpā tikās arī piektdien, kad «Rampage» ar 5:0 spēja uzvarēt arī pretinieku laukumā.

Kopumā šosezon Ivanāns piedalījies septiņās «Heat» komandas spēlēs, kurās izcēlies ar vieniem gūtiem vārtiem, vienu rezultatīvu piespēli un vienu kautiņu.

Kā zināms, Ivanāns pagājušās sezonas NHL komandas Kalgari «Flames» pirmajā regulārā čempionāta pirmajā mačā izkāvās ar Edmontonas «Oilers» spēlētāju Stīvu Makintairu, gūstot smadzeņu satricinājumu.

Treniņus Ivanāns atsāka, vienīgi sākoties šīs sezonas treniņnometnei, tomēr vēlāk tika nosūtīts uz «Heat» komandu, kur 22. oktobrī aizvadīja pirmo spēli vairāk nekā gada laikā.

AHL kopvērtējumā «Heat» ar 27 punktiem 21 spēlē ieņem trešo vietu Rietumu konferences Rietumu divīzijā, bet latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Adirondekas «Phantoms» ar 23 punktiem 19 mačos ir Austrumu konferences Ziemeļaustrumu divīzijas trešajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu