Lilijai Alenai piedzimusi meita

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu dziedātājai Lilijai Alenai piektdien piedzimusi meita, atsaucoties uz neoficiālu informāciju, vēsta slavenību dzīvei veltītais žurnāls «People». Šis ir Alenas un viņas vīra Sema Kūpera pirmais bērns.

Lai arī mūziķes pārstāvji nav snieguši nekādus komentārus un nav apstiprinājuši šo informāciju, vairāki Alenas draugi sveikuši viņu tviterī. «Sūtu mīlestības sveicienus Lilijai, Semam un mini Kūperai,» mikroblogu sociālajā tīklā rakstīja dziedātājas draugs Sems Čjū.

Savukārt britu aktieris un Lilijas Alenas draugs Čārlijs Kondū sestdien retvītoja saiti uz ziņu par pieaugumu dziedātājas ģimenē vietnē «Holymoly.com», piebilstot, «patiešām tā ir, [viņai piedzimusi] meitenīte».

Pagājušā gada novembrī dziedātāja piedzīvoja spontāno abortu sestajā grūtniecības mēnesī. Arī 2008.gadā viņas pirmā grūtniecība beidzās ar spontāno abortu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu