/nginx/o/2018/07/17/10797814t1hf370.jpg)
Nepieciešams:
Mīklai:
glāze ūdens
100g sviesta
glāze miltu
4 olas
Pildījumam:
300 g Masscarpone siera
sāls
100 g Parmasan siera
3 ķiploka daiviņas
Pagatavošana:
Ūdeni uzvāra, tajā liek sviestu, izkausē, pieliek šķipsniņu sāls. Katliņu noņem no uguns, ātri maisot iejauc miltus. Pēc pāris minūtēm vēl karstā mīklā pa vienai iemaisa olas. Kad mīkla samaisīta, ar konditorejas maisiņa palīdzību izspiež uz plāts nelielas kūciņas. Jāievēro palielāks attālums starp kūkām, jo cepoties tās «piepūšās».
Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem, pirms kūkas liek krāsnī. Kad kūkas cepušās 10 minūtes, temperatūru pazemina uz 180. Pirmās 15 minūtes nedrīkst vērt vaļā cepeškrāsni! Cep 20 minūtes. Gatavas kūkas izņem no krāsns, atdzesē.
Krēmam Masscarpone sieram pieliek smalki sarīvētu Parmas sieru, caur spiedi spiestus ķiplokus un sāli. Kūciņām nogriež «vāciņu», piepilda ar krēmu, uzliek «vāciņu» virsū. Krēmu var pildīt ar kondetorejas uzgali, iedurot to kūciņā un piepildot kūku ar krēmu.