Ketrīna Heigla: «Es neciešu <i>olas</i>!»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums.

Ketrīnai Heigla māk skarbi pajokot, tāpēc nav brīnums, ka tieši viņa izvēlēta reklāmas video, kurā aicina padomāt par to, lai nevairojas bez pajumtes palikušie dzīvnieki. Aktrise video rullītī ar savdabīgu humoru stāsta par tādu problēmu kā pamesto dzīvnieku vairošanās.  

Nedaudz par sižetu:

Heigla stāsta, ka aktīvi darbojas fondā, kas aicina uz dažādām akcijām, tajā skaitā dzīvnieku kastrēšanu. Daudzi domājot, ka tas ir tādēļ, ka viņai ļoti rūp dzīvnieki, bet izrādās... Viņa saka īsi un konkrēti: «Es neciešu olas!» Un tās nav nevienas citās, kā TĀS olas...

Ketrīna saka, ka viņa diemžēl nevarot tās nogriezt vīriešu kārtas cilvēkiem. Pagaidām... Tādēļ viņa veltot savu laiku popularizējot suņuvīru kastrēšanu, jo tas esot legāli!

Klipā Ketrīna iepazīstina ar Džeziju, kurš nu ir 100% jauks. Agrāk Džezijs bijis tikai 98% jauks ar 2 procentiem nejauku, nokarenu ķermeņa daļu.

Ketrīna arī parāda sarakstu ar sēklinieku mīnusiem un plusiem, kaut gan plusu sarakstā neviena punkta nav... 

Viņa piebilst, ka nav tā, ka viņa necieš vīriešus, turklāt viņai neesot nekas pret dzimumlocekļiem, bet tas, kas karājas zem tā... Tam nebūs lemts dzīvot, ja Ketrīna valdītu pasauli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu