Prūsis: ņemot vērā mūsu nelielo pieredzi, rezultāts ir ļoti pozitīvs

bobslejs.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis pēc Pasaules kausa pirmā posma četrinieku sacensībām atzina, ka ir apmierināts ar abu Latvijas ekipāžu sniegumu.

«Uzskatu, ka rezultāti ir ļoti labi. Pirms šā Pasaules kausa izcīņas posma es prognozēju Edgara Maskalāna četriniekam ap sesto vietu, bet Oskara Melbārža četriniekam - ap desmito vietu vai mazliet zemāk. Šīs dienas snieguma rezultātā abas ekipāžas iekļuvušas pirmajā grupā un priekš mūsu četrinieku līdzšinējās pieredzes šis rezultāts ir ļoti pozitīvs. Edgars nobrauca ļoti labi. Protams, bija kļūdas trasē, kā gan bez tā, jo visi kļūdās. Taču svarīgākais ir gala rezultāts, kas mūsu izlasei šobrīd ir pozitīvs,» portālam «bobslejs.lv» uzsvēra Latvijas izlases treneris.

Uz jautājumu, vai šobrīd ir atrasti optimālie sastāvi Latvijas bobsleja izlases četriniekiem, Prūsis norādīja: «Jebkurā gadījumā komanda turpina strādāt, lai uzlabotu savus rezultātus. Pētām rezultātus treniņos un mačos. Taču gribu uzsvērt, ka nekādā gadījumā tas šobrīd neko nenozīmē – ne to, ka sastāvus nemainīsim, ne to, ka mainīsim. Galvenais ir rezultāts, un puiši nopietni strādā ar pilnu atdevi

«Noteikti gribu izteikt atzinību abām ekipāžām par izciliem starta rādītājiem. Tas ir gadiem krātas pieredzes un sevišķi pēdējo divu gadu intensīvs darbs. Protams, arī treneriem ir liels nopelns par ieguldīto darbu,» piebilda Latvijas Bobsleja federācijas viceprezidents Zintis Ekmanis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu