Arestēta Čārlija Šīna bijusī sieva Brūka Millere

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Holivudas aktiera Čārlija Šīna bijusī sieva Brūka Millere arestēta par kokaīna glabāšanu. Viņa aizturēta Kolorado štata slēpošanas kūrortā Espenā - turpat, kur 2009.gadā tika arestēts Šīns par uzbrukumu Millerei.

Kā vēsta Espenas Policijas departamenta paziņojums, piektdien veicot vakara apgaitu, policisti saņēma sūdzību no kādas sievietes, kas apgalvoja, ka Millere viņai uzbrukusi.

Īsi pēc pusnakts Millere tika arestēta kādā bārā. Viņai izvirzīta apsūdzība kokaīna glabāšanā ar nolūku to izplatīt, kā arī apsūdzība uzbrukumā.

Millere atlaista pēc 11 000 ASV dolāru (5742 latus) lielas drošības naudas iemaksāšanas. Viņas lieta tiks izskatīta tiesā 19.decembrī. Milleres pārstāvis Stīvs Honigs paziņojis, ka pagaidām viņas klientei nav komentāru saistībā ar arestu.

Kā vēstīts, 2009.gada Pirmajos Ziemassvētkos Šīns tika arestēts uz aizdomu pamata par draudiem, otrās pakāpes uzbrukumu un īpašuma bojāšanu. Vēlāk viņam izvirzītas apsūdzības trešās pakāpes uzbrukumā, īpašuma bojāšanā un draudos. Sākotnēji aktieris savu vainu neatzina, taču galu galā viņš piekrita atzīties likumpārkāpumos, vienojoties ar prokuratūru, ka viņam netiks piespriests cietumsods. Tā vietā Šīns izcieta 30 dienu ārstēšanās kursu ekskluzīvajā Malibu rehabilitācijas centrā «Promises», kas atrodas netālu no aktiera mājām Kalifornijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu