Džilindžers un Dzelme gaidot pirmdzimto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

Dailes teātra režisors Dž. Dž. Džilindžers (45) un viņa sieva Elīna Dzelme (25) maijā kļūšot par vecākiem abu pirmajam bērnam, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Kad «PDz» vaicājis pēc informācijas par gaidāmo bērnu apstiprinājuma, Elīna atbildējusi vienā vārdā: «Nekomentēšu!» Tomēr Dailes teātra kolēģi noslēpumaini sacījuši: «Mēs ne apstiprinām, ne noliedzam šo faktu!» Zīmīgi arī esot tas, ka, ielūkojoties izrāžu kalendārā, redzams, ka Elīna neesot vairs tik noslogota kā līdz šim.

Oktobra beigās «Vīna studijā» atklātajā Dzelmes personālizstādē dominējot grūtnieču tēma (pirmajā izstādē vairāk apspēlēta auglības tēma). Elīna neesot slēpusi, ka savās gleznās attēlojot to, kas notiekot pašas dvēselē: «Tagad domāsit, ka arī es esmu stāvoklī? Domājiet, ko gribat!» toreiz noteikusi darbu autore.

Gaidāmais bērns būs abu pirmdzimtais, taču Džilim ir arī jau pieaugusi meita Laine, kura pirms pieciem gadiem režisoram dāvājusi mazdēlu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu