Markam Vālbergam kauns par savu repera karjeru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu aktierim Markam Vālbergam kauns par viņa īslaicīgo repera karjeru un ģērbšanās paradumiem deviņdesmitajos gados. Vālbergs tolaik bija līderis hiphopa grupā «Marky Mark and the Funky Bunch», izmantojot pseidonīmu «Marky Mark».

«Tici man, ja es varētu pagātnē kaut ko mainīt, es to darītu. Es tur neko vairs nevaru darīt, un tas ir cieši saistīts ar mani tagad, bet es noteikti labprāt izdzēstu dažas no tām lietām. Es būtu biežāk valkājis kreklu un nestaigājis apkārt tik nošļukušām biksēm,» atzina Vālbergs.

Dažus gadus ilgusī repera karjera Vālbergam nav devusi piepildījumu un, pievēršoties aktiera darbam, viņš sapratis, ka atradis savu īsto jomu.

«Kad es pabeidzu savu pirmo filmu, es reāli sajutu, ka esmu atradis savu nišu. Tas bija grūti, jo es gribēju darīt visu iespējamo, lai liktu cilvēkiem aizmirst par savu pagātni. Es gribēju būt uzticams, cienīts un uztverts nopietni,» intervijā žurnālam «Men's Health» stāstīja aktieris.

Tagad Vālberga dzīvē vissvarīgākais ir viņa ģimene - sieva Reja Dērhema un viņu četri bērni.

«Galu galā svarīgākais ir ģimene, ticība un būt labam cilvēkam. Ja es esmu veiksmīgs biznesā, bet neesmu labs tēvs, tad tam nekam nav bijusi jēga,» piebilda aktieris.

Cik traki tad bija??? - Skaties video: 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu