Ivanānam piespēle un uzvara AHL, Bārtulis joprojām nespēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ar rezultatīvu piespēli Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē pagājušajā naktī izcēlās latviešu uzbrucējs Raitis Ivanāns, palīdzot Ebotsfordas «Heat» komandai ar 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) savā laukumā pieveikt Leikerijas «Monsters».

Otrās trešdaļas vidū Ivanāns rezultatīvi piespēlēja Dastinam Silvestram, kurš tobrīd panāca 2:0. Cīņas gaitā Ivanāns veica vienu metienu pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Kopumā šosezon Ivanāns piedalījies desmit «Heat» komandas spēlēs, kurās izcēlies ar vieniem gūtiem vārtiem, divām rezultatīvām piespēlēm un vienu kautiņu.

Citā mačā zaudējumu piedzīvoja latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Adirondekas «Phantoms», kas savā laukumā ar 1:2 (0:0, 0:1, 1:1) piekāpās Portlendas «Pirates» hokejistiem, bet Bārtulis savainojuma dēļ izlaida ceturto spēli pēc kārtas.

Kā ziņots, Bārtulis savainojumu guva vienā no komandas pagājušās nedēļas treniņiem. Tā nopietnība joprojām nav paskaidrota, tāpēc noprotams, ka latvietis tuvākajā laikā varēs atgriezties laukumā.

AHL kopvērtējumā šobrīd «Phantoms» ar 28 punktiem 24 mačos ir Austrumu konferences Ziemeļaustrumu divīzijas otrajā vietā, bet «Heat» komanda ar 35 punktiem 26 spēlēs ieņem trešo pozīciju Rietumu konferences Rietumu divīzijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu