LKA: bankas gatavas darbam jebkuros apstākļos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Latvijas komercbankas nosoda nepamatotās ažiotāžas radītājus par situāciju «Swedbank» un norāda, ka tā nekādā gadījumā nav konkurences cīņa – tieši pretēji, bankas šobrīd solidāri atbalsta Swedbank un izprot, ka šobrīd gan bankām, gan to klientiem svarīgākais ir stabilitāte un uzticība finanšu sektoram, portālam «Apollo» pavēstīja Latvijas Komercbanku asociācijas (LKA) pārstāve Baiba Melnace.

Bankas aicina iedzīvotājus saglabāt mieru un nepakļauties baumu radītai ažiotāžai.

Pēdējās nedēļās Latvijas sabiedrība ir bijusi pakļauta pārbaudījumiem, kas radījusi satraukumu cilvēkos, tāpēc visas Latvijas bankas ir gatavas jebkuros apstākļos nodrošināt klientiem nepieciešamos pakalpojumus, tostarp arī naudas izsniegšanu, uzsver Melnace.

LKA un Latvijas bankas aicina atbildīgās drošības institūcijas veikt ātru un efektīvu izmeklēšanu par baumu organizatoriem, jo lielākās bankas stabilitātes apšaubīšana un nepatiesas ažiotāžas radīšana var apdraudēt visas Latvijas finanšu sistēmas stabilitāti un Latvijas tautsaimniecības attīstību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu