«Swedbank» ažiotāžas laikā cilvēki zvanīja vairāk nekā Jaungada naktī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Svētdienas pēcpusdienā, vēršoties plašumā ažiotāžai ap «Swedbank», cilvēki «Bite Latvija» mobilo sakaru tīklā sazvanījušies biežāk nekā Jaungada naktī, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja «Bite Latvija» preses pārstāve Lita Grafa.

«Svētdien, īpaši dienas otrajā pusē, cilvēki zvanīja ļoti aktīvi. Zvanu skaits pieauga par 30%. Tik liela klientu aktivitāte nav novērota pat Jaungada naktīs. Cilvēki pārsvarā izvēlējās tieši sazvanīties un apspriest šo tēmu, ne tik daudz sūtīt īsziņas,» sacīja Grafa.

Par anonīmām īsziņām, kas brīdina it kā par «Swedbank» izputēšanu, klienti nav sūdzējušies, sacīja Grafa.

Jau ziņots, ka baumas it kā par «Swedbank» finansiālām grūtībām izplatījušas pa dažādiem elektroniskiem informācijas kanāliem, tostarp īso sociālo vēstījumu tīklā «Twitter», citos sociālos tīklos un izmantojot īsziņas.

Arī «Nozare.lv» novēroja, ka svētdienas pievakarē cilvēki aktīvi sazvanījušies ar tuviniekiem un draugiem, lai apspriestu baumas par «Swedbank».

Zviedru «Swedbank» koncernam piederošai Latvijas bankai ir lielākā tirgus daļa starp Latvijā strādājošām bankām.

Jau ziņots, ka svētdien no «Swedbank» izņemti vairāk nekā 10 miljoni latu, kā šorīt intervijā telekompānijas LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja «Swedbank» valdes priekšsēdētājs Latvijā Māris Mančinskis. Naudu no bankas izņēmuši vairāk nekā 10 000 klientu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu