«Swedbankā» situācija stabilizējas; no bankomātiem izņemti teju 30 miljoni latu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Vērojams, ka situācija stabilizējas, un «Swedbank» klientu aktivitāte pie bankomātiem un filiālēs mazinās, informē bankas pārstāve Kristīne Jakubovska.

Bankas pārstāve norāda, ka «Swedbank» turpina darbu kā ierasts, nodrošinot visas klientiem nepieciešamās finanšu operācijas.

Arī skaidras naudas izņemšana no bankomātiem samazinājusies piecas reizes, salīdzinājumā ar svētdienu, kad nepamatotu baumu rezultātā tika sasniegta lielākā cilvēku aktivitāte pie bankomātiem.

Pēc jaunākajiem «Swedbank» datiem laikā no pusnakts līdz šodienas plkst.12 «Swedbank» klienti bankomātos kopumā izņēmuši skaidru naudu 4,5 miljonu latu apjomā, kas ir aptuveni divas reizes vairāk nekā šajā laikā parasti.

Svētdien bankas klienti kopumā izņēmuši skaidru naudu 24 miljonu latu apjomā, kas ir aptuveni 1,5% no kopējā noguldījumu apjoma.

«Arī šobrīd banka aktīvi strādā filiālēs, lai sniegtu cilvēkiem pakalpojumus, ko viņi vēlas saņemt un vienlaikus atgādina, ka norēķini ar karti notiek ikdienas režīmā,» uzsver Swedbank valdes priekšsēdētājs Latvijā Māris Mančinskis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu