«Swedbank» šefs atzīst: baumas klīst jau kopš «Krājbankas» kraha

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Swedbank» rīcībā pagaidām nav ziņu, kur un kā radušās baumas par iespējamām problēmām saistībā ar banku. Tomēr ļaunas runas par banku klīdušas jau kopš «Latvijas Krājbankas» kraha.

Bankas vadītājs Latvijā Māris Mančinskis pirmdienas vakarā sarunā Latvijas Radio noliedza, ka bankas rīcībā būtu kāda informācija par baumu izplatītājiem.

«Mums nav ziņu, no kurienes tas sākās, kas kurināja [baumas],» sacīja viņš.

Vienlaikus Mančinskis pauda uzskatu, ka baumu izplatīšanai tieši brīvdienās bija izdevīgs laiks. «Brīvdienās ir pateicīgāks laiks, lai izplatītu baumas. Filiāles nestrādāja,» sacīja viņš.

Tāpat bankas šefs neslēpa, ka viņš saņēmis zvanus no klientiem ar jautājumiem par iespējamām bankas problēmām jau pagājušajā nedēļā.

«Daļa no klientiem jau pagājušajā nedēļā zvanīja un prasīja par notiekošo. Baumas klīst jau kopš «Krājbankas» kraha. Vakar bija baumas arī par manis un Zviedrijas «Swedbank» vadības aizturēšanu,» atklāja bankas šefs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu