Valsts prezidents: kādam ir laba prasme baumot

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Uztraukumam nav pamata – banku sektors Latvijā ir vēl labākā stāvoklī, nekā tas ir Eiropā, uzskata Valsts prezidents Andris Bērziņš.

«Kopumā banku sektors [Latvijā], salīdzinot ar Eiropas bankām, ir labāks. Bankas ir pietiekami stabilas, bet viss, protams, ir relatīvs,» runājot par kopējo situāciju banku sektorā, Latvijas Televīzijas raidījumā «Labrīt, Latvija!» sacīja Bērziņš.

Prezidents saistībā ar notikušo nedēļas nogalē, kad izcēlās panika saistībā ar «Swedbank», pat atļāvās paironizēt. «Zināma ironija – «Swedbank» ir Zviedrijas krājbanka. Nē, protams, nav nekāda pamata uztraukties par skandināvu banku darbību. «Latvijas Krājbanka» bija speciāls gadījums. Nedomāju, ka te [saistībā ar «Swedbank»] jābūt lielam uztraukuma,» sacīja prezidents.

Runājot par baumām, Bērziņš norādīja, ka, viņaprāt, tas notika apzināti. «Kādam ir labi izstrādāta prasme [baumot]. Tas notika apzināti, zinot, ka situācija ir uzvilkta,» – tā prezidents.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu