Brigmanis par budžeta likumprojektu: māja nav šķība, bet ar defektiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jaunais budžeta likumprojekts būtu salīdzināms ar jaunu māju – jauna māja ir, pamati it kā ir, tā nav šķība, bet tai ir savi defekti.

To intervijā Latvijas Radio raidījumam «Krustpunktā» pavēstīja Zaļo un zemnieku savienības Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

«ZZS jau mudināja kolēģus ar budžetu nākt klajā pirms 11. Saeimas vēlēšanām, kas nenotika. Pēc tam tika lielā tempā būvēti esošā budžeta pamati. Ir jauna māja, pamati it kā ir, vadoties no starptautisko aizdevēju norādījumiem. Māja nav šķība, bet katrā mājā ir savi defekti, un tajā var ieviest zināmus labojumus. Ja mājai arī viena otra siena ir laba, tad varbūt nav labas durvis vai logi,» tēlaini izteicās Brigmanis.

Viņš norādīja, ka jaunā budžeta likumprojektā pozitīvi ir tas, ka tajā salīdzinoši nav īpaši jūtīgu tēmu.

«Sociālā tēma ir pasargāta, gribētu gan piezīmēt, ka uz laiku, redzēsim kā situācija attīstīsies tālāk, jo Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimševiča signāls, ka nākamajā gadā šī tēma atkal varētu atgriezties dienas kārtībā, dara mūs bažīgus,»  teica Brigmanis.

«Kopumā ņemot ZZS milzīgi optimisti nav,» tā Brigmanis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu