Naudas līdzekļi pakāpeniski atgriežas «Swedbank» klientu kontos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Pēc «Swedbank» jaunākajiem datiem skaidras naudas izmaksas no bankomātiem ir atgriezušās ikdienas līmenī, portālu «Apollo» informēja «Swedbank» pārstāve Kristīne Jakubovska.

Šobrīd novērojams, ka naudas līdzekļi pakāpeniski atgriežas «Swedbank» klientu kontos.
Vairāk nekā 95% «Swedbank» klientu baumas neietekmēja viņu uzticību bankai, un viņi nereaģēja. Lielie uzņēmumu klienti un ilggadējie klienti saglabāja racionālu nostāju.

«Bankas stiprumu pierāda klientu uzticība, tāpēc vēlos pateikties vairāk nekā vienam miljonam «Swedbank» klientu Latvijā - kā privātpersonām tā uzņēmējiem - kuri šajās dienās nepakļāvās absurdajām baumām, saglabāja vēsu prātu un savu uzticību mums. Tas ir augstākais novērtējums, ko varam saņemt. Mūsu klientu naudas drošība ir un būs mūsu galvenā prioritāte,» uzsver «Swedbank» valdes priekšsēdētājs Latvijā Māris Mančinskis.

Šodien aptuveni 85% no 300 bankomātiem ir pieejama skaidra nauda. Līdz šis dienas beigām plānots uzpildīt visus bankomātus.

www.swedbank.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu