Feldmaņu pāris tomēr šķiras

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto (Martini Party)

Plastikas ķirurgs Kaspars Feldmanis (46) žurnālam «Kas Jauns» atzinis, ka baudot brīva vīrieša statusu un ar Ivetu Feldmani (42) kopā vairs nedzīvojot. 

Par Feldmaņu pāra šķiršanos jau kādu laiku mēdza uzvirmot baumas, tomēr Iveta un Kaspars allaž centās izskatīties laimīgi kopā. 

Kaspars Ivetu atbalstījis, kad viņa no drošā t/c «Alfa» vadītājas amata, devās iekarot TV ekrānus. Arī Iveta palīdzējusi Kasparam, kad viņš atvēris savu plastiskās ķirurģijas privātklīniku. 

Pat pēc aculiecinieku stāstiem, kad Iveta pieķerta ballējamies ar divdesmitgadnieku - mūziķi Marku Rivu, vai Kaspars ar kādu noslēpumainu dāmu, pāris allaž baumas noliedzis un demonstrējis ideālu savstarpējo saskaņu. 

Izrādās, Ivetas un Kaspara Feldmaņu laulība šķirta vēl 1992. gada 21. septembrī. Aizvadītā gada 16. augustā pāris varētu atzīmēt kāzu 20. gadadienu, ja vien neilgi pēc Riharda dzimšanas (2 gadus pēc laulībām), kādas ģimenes krīzes laikā nebūtu, jau oficiāli šķīruši laulību. 

Vēlāk Feldmaņi kopdzīvi atsākuši un pirms nepilniem 8 gadiem pasaulē nākusi abu meita Daniela. 

Tagad ģimenes mājā Mežaparkā abi kopā vairs nedzīvojot. «Viņa no manis aizgāja jau pirms pusotra gada,» žurnālam «Kas Jauns» klāstījis Kaspars, «Tā dzīvē gadās. Nevarējām sadzīvot.« 

Par šķiršanos pārlieku bēdīgs Feldmanis neesot, drīzāk izbaudot tās priekšrocības, ko sniedzot brīva vīrieša statuss. «Kas tur ko pārdzīvot - kas bijis, bijis!» Turklāt Kaspars priecājas, ka papīri nokārtoti jau pirms daudziem gadiem: «Tagad vismaz ar tām šķiršanās lietām nav jāķēpājas.« 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu