Kulda atgriežas Sentdžonsā ar uzvaru, Ivanāns un Bārtulis nespēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē pagājušajā naktī uzvaru izcīnīja Artūra Kuldas pārstāvētā Sentdžonsas «IceCaps» komanda, kas ar 4:2 (1:1, 2:1, 1:0) izbraukumā pieveica Mančestras «Monarchs».

Šajā mačā Kulda veica vienu metienu pa vārtiem un cīņu noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Kā ziņots, Kulda uz «IceCaps» no NHL komandas Vinipegas «Jets» tika nosūtīts trešdien. Šosezon aizvadītajās deviņās spēlēs NHL Kulda ar rezultativitāti neizcēlās, bet nopelnīja četras soda minūtes un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +3.

AHL šosezon Kulda tagad piedalījies 14 «IceCaps» komandas spēlēs, gūstot divus vārtus un izdarot četras rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnot 12 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +10.

Citā spēlē uzvaru izcīnīja arī latviešu uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Ebotsfordas «Heat» komanda, kas savā laukumā ar 4:3 (1:1, 0:1, 2:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica Hamiltonas «Bulldogs» hokejistus. Ivanāns pēc divu spēļu aizvadīšanas šoreiz atkal laukumā nedevās.

Tikmēr zaudējumu piedzīvoja latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Adirondekas «Phantoms», kas izbraukumā ar 1:3 (1:1, 0:0, 0:2) atzina Binhemtonas «Senators» pārākumu, bet Bārtulis savainojuma dēļ izlaida sesto spēli pēc kārtas.

«Phantoms» komandas galvenais treneris Džo Patersons ASV masu medijiem šonedēļ atzina, ka Bārtulim traumas sadziedēšanai būs nepieciešamas pat vairākas nedēļas.

AHL kopvērtējumā šobrīd «IceCaps» komanda ar 36 punktiem 27 spēlēs ir Austrumu konferences Atlantijas divīzijas līderpozīcijā, «Phantoms» ar 30 punktiem 26 mačos ieņem Austrumu konferences Ziemeļaustrumu divīzijas otro vietu, bet «Heat» komanda ar 39 punktiem 28 spēlēs ieņem trešo pozīciju Rietumu konferences Rietumu divīzijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu