Elviss Preslijs nominēts «Grammy» balvai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Elviss Preslijs pēc vairāk nekā 30 gadiem kopš nāves nominēts «Grammy» balvai - piecu disku komplekts «Young Man With the Big Beat: The Complete '56 Elvis Presley Masters» ar rokenrola karaļa agrīnajiem ierakstiem cīnīsies par labākā vēsturiskā albuma balvu.

Disku kolekciju šoruden izdeva ierakstu kompānija «Legacy Recordings», pieminot 55 gadus, kopš 1956.gadā Elviss Preslijs noslēdza līgumu ar «Sony» piederošo «RCA Records».

Albumā iekļauti tādi hiti kā «Blue Suede Shoes» un «Lawdy, Miss Clawdy», dziesmu ieraksti no koncertiem, izgriezumi un intervijas.

Janvārī «Legacy Recordings» plāno izdot divu disku komplektu «Elvis Country», kurā būs iekļauti Preslija kantri mūzikas ieraksti.

Savas dzīves laikā Preslijs bija nominēts 14 «Grammy» balvām, no kurām saņēma trīs - par gospeļu albumiem «How Great Thou Art» un «He Touched Me», kā arī «How Great Thou Art» koncertierakstu.

Preslijs nomira 1977.gadā 42 gadu vecumā.

54.«Grammy» balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies 12.februārī Losandželosas arēnā «Staples Center».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu