LTV: aizturētajai medmāsai savulaik saziedoti vairāki tūkstoši latu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Medmāsai, kuru likumsargi aizturējuši aizdomās par savu bērnu sakropļošanu un nonāvēšanu, savulaik sabiedrība saziedojusi naudu, lai viņas bērnam varētu veikt operāciju.

Latvijas Televīzijas rīcībā ir ziņas, ka aizturētajai medmāsai savulaik saziedoti vairāki tūkstoši latu, lai bērniņam varētu veikt acu operāciju ārzemēs.

Saziedotās naudas apmērs gan netika atklāts.

Kā ziņots, apcietinājumā nonākusi kāda 1971.gadā dzimusi medicīnas māsa, kuru likumsargi tur aizdomās par savu bērnu sakropļošanu un nonāvēšanu, injicējot viņiem ķīmiskas vielas.

Mediķe ilgstoši dažādās Latvijas slimnīcās strādājusi ar bērniem, tādēļ izmeklētāji tagad pārbauda arī viņas iespējamās noziedzīgās darbības pret svešiem mazuļiem.

Policijas darbinieki Siguldas novadā dzīvojošo sievieti aizturēja novembra otrajā pusē, un 24.novembrī tiesa viņai kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu.

Policija pagaidām kā galveno motīvu bērnu sakropļošanā vainotās medmāsas rīcībā saskata mantkārību, proti, iespējamais noziegums veikts, lai saņemtu pabalstu par bērna invaliditāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu