Nākamais pavediens medmāsas lietā bijusi atskārsme par spēcīgajām zālēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/RIA Novosti

Viens no tālākajiem pavedieniem, kas ļāva atmaskot medmāsas šokējošo rīcību, bija atskārsme, ka ģimenes ārste Siguldā dzīvojošajai medmāsai izrakstīja ļoti spēcīgas zāles.

Tā vēsta laikraksts «Diena», atsaucoties uz tā rīcībā esošo neoficiālo informāciju.

Laikraksts ziņo, ka šīs zāles, iespējams, sieviete izmantoja, lai meitu iemidzinātu un bojātu redzi.

Pēc iesaistīto dienestu stāstītā, policija rīkojās operatīvi, ātri māti aizturēja un 24.novembrī tiesa lēma par drošības līdzekli – apcietināšanu. Tādu piemērot arī bija prasījusi policija, atzīstot, ka pastrādāts sevišķi smags noziegums.

Valsts policija atklāj, ka sieviete tiek turēta aizdomās pēc Krimināllikuma panta par slepkavību sevišķi pastiprinošos apstākļos un pēc panta par cietsirdību un vardarbību pret nepilngadīgo, vēsta «Diena».

Jautāts par sievietes motīviem, Rīgas reģiona policijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins norādīja – «nevar ielīst cilvēkam galvā, taču vienīgais, ko loģiski varam iedomāties, ir mantkārība», ar to domājot pabalstu par bērnu invalīdu kopšanu. Kā vēsta Labklājības ministrijas informācija, pabalsta apmērs ir 150 latu mēnesī. Jautāts, vai nepieļauj iespēju, ka sieviete centusies ietekmēt meitenes redzi nevis ar nodomu to pasliktināt, bet gan ar kādām «alternatīvām» metodēm palīdzēt, Grišins saka kategorisku nē. Vai sieviete savu vainu atzinusi, viņš neatbildēja.

«Izmeklēšana ir diezgan jēla vēl. Varam runāt par uzsāktu kriminālprocesu un darba versijām,» laikrakstam sacījis Grišins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu