Špenglera kauss: Davosa iemet astoņas ripas Kanādai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Špenglera kausa izcīņas Katīni apakšgrupas līderu duelī trešdienas vakarā laukuma saimnieki HC «Davos» ar rezultātu 8:1 sagrāva Kanādas izlasi, kuru veido spēlētāji no Eiropas klubiem.

Jau pirms šī mača bija zināms, ka HC «Vitkovice» hokejisti apakšgrupā ieņems 3. vietu, un šī vakara duelī kļūs zināms, kura komanda automātiski iekļūs pusfinālā.

Pēc pirmā perioda Davosai bija minimāls pārsvars (1:0), un arī pēc spēlētām 40 minūtēm mājinieki atradās vadībā - 2:1, taču mača trešajā trešdaļā šveicieši pilnībā kontolēja cīņas gaitu un guva vēl sešus vārtus.

Uzvarētājiem ar hat-trick atzīmējās Petrs Sikora, divus vārtus guva Peters Sejna, bet pa reizei precīzi meta Robijs Ērls, Dario Birglers un Pāvels Brendls. Kanādiešiem vienīgos vārtus guva Paskāls Pelletjē.

Ceturtdien par vietu pusfinālā cīnīsies Klotenes «Flyers» pret HC «Vitkovice» un Kanāda pret Volfsburgas «Grizzly Adams».

Piektdien, plkst. 16.00 pirmajā pusfinālā HC «Davos» tiksies ar «Flyers» vai «HC Vitkovice», bet plkst. 21.15 otrajā pusfinālā Rīgas «Dinamo» spēkosies ar Kanādas izlasi vai «Grizzly Adams».

«Apollo», kā «Dinamo» oficiālais informatīvais atbalstītājs, informēs arī par nākamajiem jaunumiem, kuri saistīti ar Špenglera kausa izcīņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu