Hjū Hefners ar bijušo līgavu strīdas par kucēna aizbildniecību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Vīriešu dzīves stila žurnāla «Playboy» dibinātājs Hjū Hefners ar savu bijušo līgavu Kristalu Herisu ierauti konfliktā par to, kuram pienākas kopīgi iegādātais sunītis.  

Pāris pašķīrās tikai dažas dienas pirms jūnijā paredzētajām kāzām. Hefners ļāvis savai 25 gadus vecajai bijušajai līgavai paturēt saderināšanās gredzenu un «Bentley», taču pats vēlas paturēt sunīti.  

Turpretī Herisa apgalvo, ka Hefners pēc šķiršanās viņai atdevis arī kavaliera karaļa Čārlza spaniela šķirnes suni Čārliju.  

«Mēs abi mīlam kucēnu. Es viņai teicu, ka, ja viņa vēlas paturēt gredzenu un bentliju, tad es varbūt varētu paturēt kucēnu. Es ceru, ka mēs par to vienosimies,» sacīja Hefners.  

«Kucēns ir vērtīgs, bet tas nav 100 000 dolāru vērts,» piezīmēja magnāts. 

85 gadus vecais Hefners par saderināšanos ar 25 gadus veco Herisu paziņoja pagājušajos Ziemassvētkos. Taču dažas dienas pirms 18.jūnijā ieplānotajām kāzām Herisa atsauca saderināšanos. 

Hefners, kurš dibināja «Playboy» 1953.gadā, 2010.gada martā izšķīrās no savas otrās sievas Kimberlijas Konredas, savukārt viņa pirmā laulība ar Mildredu Viljamsu tika šķirta 1959.gadā. 

Herisa, kura ar Hefneru satikās aptuveni divarpus gadus, bija žurnāla «Playboy» vāka modele 2009.gada decembra izdevumam.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu