«Blick»: «Fribourg-Gotteron» tuvu dalībai nākamā gada Špenglera kausā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/Scanpix

Šveices hokeja klubs «Fribourg-Gotteron» ir viens no kandidātiem uz dalību nākamā gada Špenglera kausa izcīņā, tā vēsta Šveices laikraksts «Blick».

Špenglera kausa izcīņā divas komandas - HC «Davos» un Kanādas izlase spēlē nemainīgi jau daudzus gadus, kamēr pārējās komandas organizatori parasti maina. Arī šis gads nav izņēmums, kad pirmo reizi turnīrā tika uzaicināti Rīgas «Dinamo» hokejisti.

Turnīra direktors Fredi Pargaci sacījis, ka «Fribourg-Gotteron» ir tuvu tam, lai jau nākamajā Špenglera kausa izcīņā būtu starp dalībniekiem. «Frīburgas komanda ir izrādījusi interesi par šo turnīru un es domāju, ka nākamajā gadā mēs viņus uzaicināsim,» norādījis Pargaci.

Nākamajā gadā Frīburgas klubs svinēs savu 75 gadu jubileju un kluba prezidents Laurens Heimocs uzsvēris, ka dalība Špenglera kausā būtu lieliska dāvana līdzjutējiem kluba jubilejā.

Iepriekš «Fribourg-Gotteron» Eiropas vecākajā turnīrā spēlēja 1992. gadā.


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu