Psihiatrs: aizturētā medmāsa ir «latviešu Breiviks»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Sieviete, kura aizturēta aizdomās par sava bērna sakropļošanu, sirgst ar psihisku patoloģiju, uzskata psihiatrs Ariels Rezņiks-Martovs.

«Nekādi citādi to nevar skaidrot, kā ar psihiskiem traucējumiem. Viņa ir latviešu Breiviks miniatūrā. Ja paskatāmies vēsturē, tad [Viktora] Igo romānā «Cilvēks, kurš smejas» ir aprakstīti cilvēki, kuri sakropļo bērnus, lai uz tā rēķina pelnītu naudu. Viņus parādīja gadatirgos, piespiežot cilvēkus ziedot. Tāds bizness vēsturē ir aprakstīts. Taču, ja to dara māte ar pašas bērnu, es domāju, ka tas ir nekas citā, kā psihiska slimība,» radio «Baltkom 93,9» stāstīja speciālists.

Kā jau ziņots, likumsargi aizturējuši 40 gadus vecu sievieti, kuru tur aizdomas par savu bērnu sakropļošanu un nonāvēšanu.

Sieviete, iespējams, injicējusi savai slimajai meitiņai ķīmiskas vielas.

Jāatgādina, ka norvēģu teroristu Andersu Breiviku, kurš šī gada vasarā nogalināja 77 cilvēkus, speciālisti atzinuši par nepieskaitāmu, norādot, ka nozieguma brīdī viņš cietis no «psihozes».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu