«Dinamo» Špenglera kausa pusfinālā tiksies ar «Grizzly Adams»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Špenglera kausa izcīņas pusfinālā šovakar, plkst 21.15 Rīgas «Dinamo» hokejisti krustos nūjas ar Vācijas klubu Volfsburgas «Grizzly Adams», kuru apakšgrupā izdevās pārspēt ar 3:1.

Ceturtdienas vakarā cīņā par vietu pusfinālā Volfsburgas «Grizzly Adams» ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pieveica Kanādas izlasi.  

Pirmās trešdaļas 14. minūtē kanādiešu vadībā izvirzīja Domeniko Pitiss, bet perioda pirmspēdējā minūtē Džons Laliberts realizēja skaitlisko vairākumu, panākot izlīdzinājumu. Otrās trešdaļas beigās Kērtiss Maklīns vairākumā atguva vadību Kanādas komandai, taču trešā perioda vidū Kristofers Fišers vairākumā atjaunoja līdzsvaru.

Pēcspēles metienu sērijā uzvaras vārtus Volfsburgas kluba labā guva komandas kapteinis Kajs Hospelts.  

Atgādinām, ka ceturtdien pirmajā mačā par vietu pusfinālā Čehijas komanda «HC Vitkovice» ar 5:1 uzvarēja Šveices klubu Klotenes «Flyers».

Turnīra pusfinālā piektdien, plkst. 16.00 «HC Vitkovice» spēkosies ar Šveices komandu «HC Davos», bet «Grizzly Adams» plkst. 21.15 mērosies spēkiem ar Rīgas «Dinamo».

Jāpiebilst, ka Špenglera kausa finālmačs sāksies sestdein, plkst 13.00 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu