Kanādas treneris: šo spēli vajag izmest miskastē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/Scanpix

Kanādas hokeja izlases galvenā trenera palīgs Dags Šedens pēc zaudējuma HC «Davos» komandai Špenglera kausā sacīja, ka šī neveiksmīgā spēlē jāaizmirst un jāgatavojas nākamajam mačam.

«Apollo» jau ziņoja, ka Kanāda ar 1:8 trešdien vakarā zaudēja laukuma saimniekiem no Davosas. Katīni apakšgrupā Davosas hokejisti ieņēma 1. vietu, automātiski kvalificējoties pusfinālam.

«Domāju, ka otrajā periodā, kad zaudējām ar 1:2, uzskatījām, ka spēlējam pietiekoši labi, taču tā nebija. Mēs nerealizējām savus skaitliskos vairākumus, Davosa tos izmantoja. Mums bija iespējas, bet neizmantojām tās.»

«Šī spēle ir jāizmet miskastē un jāgatavojas nākamajam mačam pēc iespējas ātrāk. Davosa spēlē ātru hokeju, mūsu puiši varbūt mazliet pagura. Ja ar viņiem nespēlē cieši, tad viņi tevi par to soda. Tas, ka turnīrs notiek kalnos ir neliela priekšrocība Davosas komandai, jo tā šeit spēlē regulāri, bet negribu meklēt attaisnojumus. Ja šī būtu izslēgšanas spēle, tad es noteikti būtu satriekts, taču šī bija tikai viena spēle un tā tagad ir jāizmet ārā pa logu,» uzsvēra Šedens.

Ceturtdien par vietu pusfinālā cīnīsies Klotenes «Flyers» pret HC «Vitkovice» un Kanāda pret Volfsburgas «Grizzly Adams»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu