Bukarts - Špenglera kausa rezultatīvākais spēlētājs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par Šveices pilsētā Davosā notikušā Špenglera kausa izcīņas turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Roberts Bukarts, kurš četros mačos izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Otro vietu turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņēma mājinieku komandas «HC Davos» čehu uzbrucējs Petrs Sikora, kurš četrās spēlēs guva piecus vārtus, bet trešais rezultatīvākais ar trim vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm bija vēl viens «Davos» čehu hokejists Petrs Tatičeks.

Rezultatīvāko spēlētāju desmitniekā iekļuva vēl trīs «Dinamo» spēlētāji - piekto vietu dalīja Mārtiņš Karsums, kurš guva trīs vārtus un izdarīja vienu piespēli, devīto vietu ar vienu precīzu metienu un trim rezultatīvām piespēlēm ieņēma Niklass Luceniuss, bet desmito pozīciju dalīja Gints Meija, kurš turnīra gaitā izcēlās ar četrām rezultatīvām piespēlēm.

Kā ziņots, turnīra finālspēlē šodien Rīgas «Dinamo» ar 2:3 zaudēja «Davos» hokejistiem, kuri Špenglera kausa izcīņā triumfēja pēc piecu gadu pārtraukuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu