Kuldam trešie vārti šosezon

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Savus trešos vārtus šīs sezonas Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlēs pagājušajā naktī guva Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda, kura pārstāvētā Sentdžonsas «IceCaps» komanda izbraukumā ar 4:3 (2:2, 1:0, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzvarēja Toronto «Marlies» hokejistus.

Kulda vārtus guva otrās trešdaļas 5. minūtē, tobrīd izvirzot savu komandu vadībā ar 3:2. Vēl trešā perioda 1. minūtē Kulda nopelnīja divu minūšu noraidījumu, bet mazliet vēlāk «IceCaps» hokejisti palika trīs laukuma spēlētāju sastāvā. Šī skaitliskā vairākuma laikā mājinieki panāca neizšķirtu 3:3. Mača gaitā Kulda izdarīja piecus metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šosezon aizvadītajās 18 AHL spēlēs Kulda guvis trīs vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 16 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +11.

Citā spēlē uzvaru izcīnīja pašlaik savainotā latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Adirondekas «Phantoms», kas savā laukumā ar 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 1:0) pārspēja Olbanī «Devils» komandu.

Kā ziņots, Bārtulim šomēnes tika veikta plaukstas locītavas operācija un tāpēc viņš nevarēs doties laukumā līdz aptuveni janvāra vidum.

AHL kopvērtējumā šobrīd «IceCaps» komanda ar 43 punktiem 31 spēlē ir Austrumu konferences Atlantijas divīzijas otrajā pozīcijā, «Phantoms» ar 36 punktiem 32 mačos ieņem otro vietu Austrumu konferences Ziemeļaustrumu divīzijā, bet latviešu uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Ebotsfordas «Heat» komanda ar 46 punktiem 33 spēlēs ieņem otro pozīciju Rietumu konferences Rietumu divīzijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu