Bukarts: spējām iekļūt finālā bez pieciem pamatsastāvā spēlētājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Roberts Bukarts intervijā portālam «Apollo» norāda, ka Špenglera kausa izcīņas turnīrā bez vairākiem komandas pamatsastāva spēlētājiem iegūtā otrā vieta ir atzīstams sasniegums.

«Pirmajā spēlē noteikti gribējām uzvarēt, jo zinājām, ka tādā gadījumā mums nākamā diena būs brīva. Tas arī izdevās un turnīra gaitā mums spēles sanāca ik pēc dienas. Domāju, ka nospēlējām labi - bija skatāms hokejs un gūtie vārti,» atzīst Bukarts.

«Ja parēķinām, ka katrai komandai uz Špenglera kausu bija papildus pieteikti četri hokejisti, turklāt pieaicina ne jau sliktus spēlētājus, bet mums nebija Sprukts un Ņiživijs, pirms turnīra tika atbrīvoti divi leģionāri (Šindels un Nieminens), bet pēdējos mačus nespēlēja arī Vargs, tad... Bez pieciem komandas pamatsastāva uzbrucējiem aizkļūt līdz finālam un zaudēt ar 2:3 nav nemaz tik peļami. Tas tikai apliecina, ka KHL ir stiprākā līga Eiropā,» uzskata 21 gadu vecais «Dinamo» uzbrucējs.

«Finālā pret «HC Davos» zaudējām divus ātrus vārtus, taču spēlējām savu hokeju. Ja vēl būtu iekritis «bullītis», kas zina, kā viss būtu beidzies. Tomēr nenoliegšu, ka arī mājinieki parādīja labu hokeju un, iespējams, bija pelnījuši uzvaru,» piebilst Bukarts, kurš kļuva par Špenglera kausa rezultatīvāko spēlētāju, gūstot divus vārtus un atdodot četras piespēles.

P.S. Pilnu interviju ar Robertu Bukartu portālā «Apollo» varēsiet lasīt jau tuvākajās dienās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu