Maskalāns: sajūtas ir divējādas

bobslejs.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/«Apollo»

Latvijas bobsleja izlases pilots Edgars Maskalāns izjūt divējādas emocijas pēc izcīnītās ceturtās vietas bobsleja četrinieku sacensībās Altenbergas trasē Pasaules kausa izcīņas ceturtajā posmā, kas vienlaikus bija arī Eiropas čempionāts.

«Sajūtas ir divējādas. No vienas puses, protams, esam gandarīti par šo augsto vietu. Bet no otras puses – pjedestāls nebija tālu... Ja man tā personīgi jāsaka – tad jau labāk dalīta trešā vieta, nekā ceturtā,» vaļsirdīgs sarunā ar portālu «bobslejs.lv» bija Maskalāns.

Jau vēstījām, ka Maskalāns ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Raivi Broku un Intaru Dambi izcīnīja augsto ceturto vietu, no bronzas godalgas ieguvējiem, Tomasa Floršuca pilotētās ekipāžas, atpaliekot tikai vienu sekundes simtdaļu.

Tomēr kopumā Maskalāns ir apmierināts ar sniegumu četrinieku sacensībās un pieļauj, ka visu sportistu sniegumu gan divnieku, gan četrinieku sacīkstēs šoreiz daļēji ietekmēja arī laika apstākļi, kas nebija īpaši labvēlīgi tieši nemitīgā sniega dēļ. «Taču negribu meklēt vainu laika apstākļos, bija arī kļūdiņas braucienu laikā, viss neizdevās, kā iecerēts.»

Nākamās sacensības notiks nākamajā nedēļas nogalē, kad bobslejisti un skeletonisti sacentīsies citā Vācijas trasē Kēnigzē, un Maskalāns ar komandas biedriem ir apņēmības pilns pacīnīties par augstām vietām. «Ar Kēnigzes trasi esmu vairāk uz «tu» – to es labāk esmu izpratis, taču jebkurā gadījumā vienmēr jāapzinās, ka ikviena trase katru reizi ir no jauna jāizprot, jo ledus tomēr kaut nedaudz, bet katru reizi ir citādāks, tādēļ arī ir nepieciešami treniņbraucieni, lai izjustu nianses. Katros mačos cenšamies tikt pēc iespējas augstāk. Cerēsim, ka izdosies.» 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu