Ivanānam otrie vārti AHL šosezon

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārās sezonas spēlē pagājušajā naktī uzvaru izcīnīja Raita Ivanāna pārstāvētā Ebotsfordas «Heat» komanda.

«Heat» hokejisti izbraukumā ar 5:0 sagrāva Sanantonio «Rampage» komandu, bet Ivanāns otrās trešdaļas 9. minūtē guva ceturtos vārtus viesu labā.

Kopumā latviešu uzbrucējs šajā mačā izcēlās ar diviem metieniem pa vārtiem un četrām soda minūtēm, bet viņa lietderības koeficients bija pozitīvs +1.

Ivanāns, kurš pagājušajā nedēļā aizvadīja savus pirmo NHL maču šajā sezonā, AHL čempionātā šosezon 14 spēlēs ir guvis divus vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 19 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Citā AHL mačā Artūra Kuldas pārstāvētā Sentdžonsas «IceCaps» savā laukumā ar 2:4 zaudēja Toronto «Marlies» komandai, bet Kulda izdarīja trīs metienus un nopelnīja sešas soda minūtes, spēli pabeidzot ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

«Heat» komanda ar 49 punktiem 36 spēlēs ieņem 2. vietu Rietumu konferences Rietumu divīzijā, bet «IceCaps» ar 47 punktiem 35 mačos ir Austrumu konferences Atlantijas divīzijas līderpozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu