Divi vilciena avārijas seku likvidatori nonāk slimnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NMPD

Pēc vilciena avārijas Daugavpils novada Kraujas ciema tuvumā, Daugavpils reģionālajā slimnīcā ar sliktu pašsajūtu vērsās vairāki iedzīvotāji, tostarp avārijas seku likvidatori.

Tā trešdien vēsta portāls «D-fakti», atsaucoties uz Daugavpils reģionālās slimnīcas vadītāju Aivaru Zdanovski.

Zdanovskis pastāstījis, ka ar sliktu pašsajūtu medicīnas iestādē vērsās trīs cilvēki, kuri piedalījās dzelzceļa avārijas seku likvidēšanā. Divi no viņiem hospitalizēti ar aizdomām par saindēšanos, bet viens ārstējas ambulatori.

Pēc ārsta domām, lielu bīstamību rada fakts, ka avārijas sekas var izraisīt plaušu un nieru saslimšanu, un tas prasīs ilgstošu ārstēšanu, vēsta portāls.

Pašlaik speciālistiem vēl nav informācijas par izplūdušā šķīdinātāja ķīmisko sastāvu, un tas, protams, apgrūtina ārstēšanu. Zdanovskis sacījis: «Labi, ka vērsušies tikai trīs cilvēki, jo avārijas mērogi ir lieli un nav izslēgts, ka tuvākajās dienās slimnīcā nonāks arī citi.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu