M. Dukurs: zaudēta ir šī cīņa, bet ne kauja

bobslejs.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latviešu skeletonists Martins Dukurs atzīst, ka šodien Pasaules kausa izcīņas posmā Kēnigzes trasē otrajā braucienā pārāk daudz riskējis, kā dēļ neveiksmīgi izbraucis apli un vienā brīdī pat apkritis uz muguras.

Par laimi, Martins spējis savākties un nobraukt trasi līdz galam, taču divu braucienu kopvērtējumā nācās samierināties ar sesto vietu.

«Ja es būtu nojautis, ka viss šādi izvērtīsies, nebūtu tik ļoti riskējis. Protams, otrajā nobraucienā es gāju «uz visu banku». Ja es būtu labi izbraucis arī šo trases vietu, sacensību rezultāti būtu interesanti. Tajā aplī man bija sajūta, ka jau esmu to izbraucis, taču tad mazie līkumiņi, kas sekoja, patraucēja novaldīt kamanas,» skaidro Dukurs.

Tāpat Martins piebilst, ka nav apmierināts ar savu rezultātu, jo treniņos viņam veicies daudz labāk, un arī liktenīgo apli izdevies izbraukt veiksmīgi. Martins pauda, ka arī viņa brālim Tomasam Dukuram, kurš ieņēma septīto vietu, šodien nav padevušies abi nobraucieni. 

Tomēr abi Latvijas skeletonisti ļoti nepārdzīvo par šīsdienas neveiksmi. «Protams, iekšēji drusku kremt, ka šoreiz neizdevās, taču es nemānu pats sevi un apzinos, ka visu laiku nevaru būt absolūts līderis. Viens ir skaidrs – ir zaudēta šī cīņa, bet ne kauja!» uzsver Martins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu