Džilindžera jaunā sieva patiešām stāvoklī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Edijs Pālens

Par iespējamo pieaugumu aktrises un režisora ģimenē vēstījām jau aizvadītā gada decembrī, taču beidzot pāris šo infromāciju apstiprinājis. Kā vēsta žurnāls «Kas Jauns», pārmaiņas aktrises auguma aprisēs esot bijušas acīmredzamas, kad Džilindžers un Dzelme ieradušies uz «Osedžas zemes» pirmizrādi Nacionālajā teātrī.

«Jā, tiešām gaidu mazuli. Jūtos labi, un teātrī šobrīd viss ir tā sakārtots, ka izrādes nespēlēju,» žurnālama tklājusi jaunā māmiņa, kura atvasi gaida piedzimstam vasarā.

Kad baumas par to, ka Dailes teātra režisors Dž. Dž. Džilindžers (45) un viņa sieva Elīna Dzelme (25) kļūšot par vecākiem abu pirmajam bērnam, uzjundīja decembrī Elīna komentāros bija izvairīga. «Nekomentēšu!» - tāda bija aktrises tabilde žurnālam «Privātā Dzīve».

Tomēr Dailes teātra kolēģi noslēpumaini sacījuši: «Mēs ne apstiprinām, ne noliedzam šo faktu!» Zīmīgi arī esot tas, ka, ielūkojoties izrāžu kalendārā, redzams, ka Elīna neesot vairs tik noslogota kā līdz šim.

Oktobra beigās «Vīna studijā» atklātajā Dzelmes personālizstādē dominējot grūtnieču tēma (pirmajā izstādē vairāk apspēlēta auglības tēma). Elīna neesot slēpusi, ka savās gleznās attēlojot to, kas notiekot pašas dvēselē: «Tagad domāsit, ka arī es esmu stāvoklī? Domājiet, ko gribat!» toreiz noteikusi darbu autore.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu