Nodarbības meitenēm ķermeņa un gara pilnveidošanai*

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ko darīt, ja meita ilgstošas stundas pavada pie datora vai TV…..

Vacatio studija piedāvā daudzpusīgas, attīstošas nodarbības meitenēm no 7 – 11 gadiem. Balets, dejas, aerobika, aktiermāksla, foto, defilē, psihologs u.c.

Studija atkal uzsāk darbu ar mazām meitenēm vecumā no 7 (6) līdz 11 gadiem. Pieredze rāda, ka šajā vecumā ļoti daudz meiteņu ārpus skolas diemžēl neapmeklē papildus fiziskās nodarbības.

Bieži tāpēc, ka vecāki nevēlas bērnam uzlikt pārāk lielu ārpusskolas slodzi, vai arī nevar izvadāt bērnu uz nodarbībām.

Vacatio studija piedāvā nodarbību dažādību un mainību un pozitīvu attieksmi, kas nodrošina to ka meitenes ar aizrautību un prieku apmeklēt nodarbības. Piedāvājam kvalitatīvu un meiteņu vecumam atbilstošu fizisko slodzi profesionālu pasniedzēju vadībā. Fiziskās nodarbībās uzsvars tiek likts uz pareizas stājas, veselīga, proporcionāla ķermeņa attīstību. Papildus nodarbības meiteņu zināšanu, redzesloka un intelekta paplašināšanai – aktiermāksla, psihologs, foto, defilē u.c.

Nodarbības notiek labiekārtotā studijā Rīgas centrā, pirmdienās, trešdienās no plkst. 15:00 – 16:30. Studija piedāvā gan vecākiem, gan meitenēm iespējas ļoti ērti gaidīt nodarbību sākumu vai beigas, vai vecāku ierašanos, ja viņiem nav iespējams, ierasties uzreiz pēc nodarbības beigām.

www.vacatiostudio.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu