Jana Duļevska ik svētdienu aizvadīs cita pavāra sabiedrībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto.

Februārī Jana Duļevska ļausies kādai afērai, ik svētdienas rītu pavadot ar kādu citu Latvijā zināmu un iecienītu pavāru. Tam, kā šīs tikšanās noritēs, varēs sekot ikviens skatītājs jaunā raidījumā «Divi burās».

Februārī raidījumu vadītājas Janas Duļevskas brīvdienu rīti kļūs citādāki, jo viņa ļausies kādai avantūrai. Ik svētdienas rītu viņa aizvadīs cita pavāra sabiedrībā, kuru Latvijā labi zina un ciena. Šīm tikšanās reizēm ik svētdienu varēs sekot ikviens interesents - kā Duļevska aci pret aci tiksies ar kādu citu pavāru, lai kopīgi gatavotu pavāra mīļākos ēdienus.

Šim pasākumam īpaši tapusi publiska virtuve «Spice Home» centrā.

Kā pirmais kārtis atklās «36.līnijas» šefpavārs un Latvijā tik populārais Lauris Aleksējevs. Zināms, ka nedēļu vēlāk savu mīļāko ēdiena recepti citiem parādīs Andris Rūmītis, kurš ir «Burkāns» un ģimenes restorāna «Hercogs» šefpavārs un vienlaikus arī līdzīpašnieks. Par savu iecienītāko recepti domā arī Endijs Bērziņš, Aivars Volodka un daudzi citi Latvijas pavāri. Un vai jūs būtu gatavi atklāt sava mīļākā ēdiena recepti?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu