Lielākā daļa iedzīvotāju uzskata, ka tautas skaitīšanas rezultāti nav pozitīvāki nekā gaidīts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

64% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem uzskata, ka tautas skaitīšanas rezultāti nav uzskatāmi par pozitīvākiem, nekā iepriekš gaidīts.

To atklāj tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras «TNS Latvia» sadarbībā ar telekompāniju LNT, raidījumu «900 sekundes», janvārī veiktais pētījums.

38% ekonomiski aktīvo Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka tautas skaitīšanas rezultāti kopumā drīzāk nav uzskatāmi par pozitīvākiem nekā gaidīts, savukārt 26% – ka tautas skaitīšanas rezultāti noteikti nav uzskatāmi par kopumā pozitīvākiem nekā pirms tam gaidīts.

Pretējās domās ir viena piektdaļa (22%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem, kas uzskata, ka tautas skaitīšanas rezultāti kopumā ir uzskatāmi par pozitīvākiem nekā pirms tam gaidīts.

3% ekonomiski aktīvo iedzīvotāju uzskata, ka iegūtie tautas skaitīšanas rezultāti noteikti ir uzskatāmi par pozitīvākiem nekā gaidīts, 19% - ka tautas skaitīšanas rezultāti drīzāk ir uzskatāmi par kopumā pozitīvākiem nekā gaidīts.

15% respondentu nav konkrēta viedokļa šajā jautājumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu