Sākusies pieteikšanās ceturtajam «Stipro skrējienam»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sākusies pieteikšanās ceturtajam «Stipro skrējienam», kas arī šogad 4.maijā risināsies kinopilsētā «Cinevilla».Organizatori šogad atkal sola aptuveni sešus kilometrus garajā trasē izvietot vairāk nekā 30 dabīgus un mākslīgi veidotus šķēršļus. 

Salīdzinot ar 2011.gadu, trases plānojumā tiks veiktas izmaiņas. Dalībniekus gaida gan jau zināmi pārbaudījumi, gan pilnīgi jauni šķēršļi. To izveidē ir ņemta vērā iepriekšējo gadu pieredze. Daudziem no pārbaudījumiem tiks veikti uzlabojumi, bet visiem pārsteigums noteikti būs jaunizveidotie šķēršļi.

Rīkotāji aicina sākot ar pirmdienu pieteikties skrējiena dalībniekus no 18 gadiem gan vīriešu, gan sieviešu ieskaitē. Īpaša dalībnieku grupa tiek veidota komandām, kuras var veidot darba kolektīvs vai draugu kopa.

2011.gadā skrējienā piedalījās 1625 dalībnieki, un organizatori cer dalībnieku vidū ieraudzīt ne tikai jau pazīstamas sejas, bet arī jaunus skrējējus, kuri iepriekšējos gados šaubījās par savu varēšanu.

Zīmīgi, ka skrējiens tieši 4.maijā notiks jau otro gadu pēc kārtas. Tādejādi organizatori aicina dalībniekus ne tikai atkal pārbaudīt savu varēšanu, bet arī pietiekami netradicionālā veidā atzīmēt Latvijas Neatkarības atjaunošanas gadadienu.

Visās pirmajās trijās sacensībās triumfējis Jānis Krūmiņš, bet sievietēm joprojām nepārspēta ir slēpotāja Inga Dauškāne.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu