Ķuzis: policija veikusi ekshumācijas, lai noteiktu medmāsas bērnu nāves cēloni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Meitene, kuras redzi apzināti pavājinājusi pašas māte, kuru likumsargi tur aizdomās par savu bērnu sakropļošanu un nonāvēšanu, injicējot viņiem ķīmiskas vielas, viennozīmīgi būs vājredzīga.Policija jau veikusi ekshumācijas, lai pārbaudītu, vai māte nav līdzīgi rīkojusies pret diviem mirušajiem bērniem.

To intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Panorāma» atklāja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

«Redzes zudums būs ļoti būtisks. Pašlaik grūti vēl spriest, jo izveseļošanās process turpinās, bet vājredzīga viņa būs viennozīmīgi,» sacīja Ķuzis.

Ķuzis pastāstīja, ka policijai joprojām ir aizdomas, ka sieviete līdzīgas darbības veikusi arī ar abiem nu jau mirušajiem bērniem. Tāpēc policija veikusi vairākas izmeklēšanas darbības, tai skaitā arī ekshumācijas, no bērnu mirstīgajām atliekām paņemot paraugus, lai noteiktu viņu nāves cēloni. Ķuzis sacīja, ka rezultātu vēl pašlaik vēl nav.

Tāpat Ķuzis pastāstīja, ka medmāsa sniedzot liecības, bet vēl nevarot pateikt, cik tās ir patiesas, tās tiek pārbaudītas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu