Kulda gūst vārtus, Bārtulim +3

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pagājušās nakts Amerikas hokeja līgas spēlē ceturtos vārtus šosezon guva Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda.

Sentdžonsas «IceCaps» hokejisti savā laukumā ar 3:2 pieveica Ročestras «Americans», bet Kulda mača 18. minūtē atklāja spēles rezultātu.

Kopumā Latvijas izlases aizsargs šajā cīņā izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā mačā uzvaru izcīnīja arī Oskara Bārtuļa pārstāvētā Adirondekas «Phantoms» komanda, kas savā laukumā ar 3:1 pārspēja Norfolkas «Admirals».

Bārtulis šajā mačā izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un izcēlās ar lielisku lietderības koeficientu +3, tādejādi latvietis bija laukumā, kad «Phantoms» guva visus trīs vārtus.

Šosezon AHL play-off jeb Kaldera kausa izcīņai kvalificēsies pa astoņām komandām no katras konferences. «IceCaps» ar 62 punktiem 45 mačos ir Austrumu konferences līderi, bet «Phantoms» ar 46 punktiem 45 spēlēs ieņem 12. vietu. Tikmēr Rietumu konferencē piekto vietu ar 55 punktiem 46 spēlēs ieņem Raita Ivanāna pārstāvētā Ebotsfordas «Heat» komanda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu