Kuldam divas piespēles AHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ar divām rezultatīvām piespēlēm Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē pagājušajā naktī izcēlās Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda, kura pārstāvētā Sentdžonsas «IceCaps» ar 3:4 (0:3, 3:1, 0:0) izbraukumā zaudēja Hemiltonas «Bulldogs».

Kulda rezultatīvi asistēja komandas otrajos un trešajos gūtajos vārtos otrajā trešdaļā, bet pirms tam «Bulldogs» komanda jau bija izvirzījusies vadībā ar 4:0. Vēl Latvijas izlases aizsargs nopelnīja divu minūšu noraidījumu, bet cīņu noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šīs sezonas 38 AHL spēlēs Kulda guvis četrus vārtus un atdevis desmit rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +9.

Tikmēr abi pārējie Latvijas hokejisti piektdienas spēlēs laukumā nedevās. Uzvaru izcīnīja aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Adirondekas «Phantoms», kas ar 5:1 (1:0, 2:1, 2:0) savā laukumā pārspēja Mančestras «Monarchs» komandu, bet uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Ebotsfordas «Heat» ar 3:2 (0:0, 3:1, 0:1) savā laukumā apspēlēja Hjūstonas «Aeros» hokejistus.

Tiek ziņots, ka Bārtulis ir guvis savainojumu, taču nav zināms, cik tas ir nopietns, bet Ivanāns izlaida jau otro spēli pēc kārtas.

AHL kopvērtējumā šobrīd «IceCaps» ar 70 punktiem 51 spēlē ir stabilā Austrumu konferences Atlantijas divīzijas līderpozīcijā un pirmajā vietā visā līgā. Tikmēr «Phantoms» komanda ar 49 punktiem 50 mačos ieņem pēdējo, piekto vietu Austrumu konferences Ziemeļaustrumu divīzijā, bet «Heat» ar 57 punktiem 50 spēlēs ir trešajā pozīcijā Rietumu konferences Rietumu divīzijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu