Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/17/10877561t1h3c15.jpg)
Piedāvājam recepti nostaļģijas māktajiem. Sameklējiet labu, kvalitatīvu sautētu gaļu vai pagatavojiet to paši!
Nepieciešams:
300 g makaronu
300 g sautētas liellopu vai cūkgaļas
2 sīpoli
2 ēdamkarotes tomātu pastas
sviests
sāls
pipari
2 daiviņas ķiploka
eļļa
Pagatavošana:
Uzvāra ūdeni, pielej eļļu, pieliek sāli un vāra makaronus gatavus.
Smalki sagrieztus sīpolus apcep sviestā, pieliek sagrieztas ķiploku daiviņu, tomāta pastu, gaļu, samaisa un pieliek makaronus.