Atklāj, kā teroristi plānojuši uzbrukumu Putinam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Aizturētie teroristi pastāstījuši, ka uzbrukumā Putinam neesot bijis ieplānots izmantot teroristus pašnāvniekus.

Noziedznieku grupa tika izmitināta dzīvoklī Odesā, kur bija paredzēts sagatavoties galvenajam uzdevumam – uzbrukumam premjeram. Teroristiem nācies slēpties no Krievijas un Ukrainas specdienestiem, «Life News» pastāstījis kāds anonīms informācijas avots.

Teroristiem pašiem bijis jāizgatavo jaudīgs spridzeklis, kas būtu jāliek lietā gadījumā, ja kaut kādu iemeslu dēļ viņiem netiktu piegādātas magnētiskās mīnas un cita veida munīcija.

Tā kā teroristiem bija arī pašiem jāsagatavo mīnas gadījumā, ja pie cita veida munīcijas viņi netiktu, tad operācija izgāzusies, jo spridzeklim nepieciešamās sastāvdaļas viņi iegādājušies aptiekā, bet teroristu zināšanas un sagatavošanās līmenis bijis tik zems, ka viņi pieļāvuši vairākas nopietnas kļūdas, kas novedis pie sprādziena dzīvoklī.

Ukrainas drošības dienests apstiprinājis informāciju, ka kopīgi ar Krievijas specdienestiem izdevies atmaskot teroristus, kas gatavojās uzbrukt premjeram.

Pēc drošības dienesta rīcībā esošās informācijas teroristi maskējušies, mainot savu ārieni un uzturēšanās vietu.

atentāta mēģinājumu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu