Okeānā dreifējošais itāļu kruīza kuģis: mediji ziņo par teju neticamu sakritību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Itāļu kruīza kuģis «Costa Allegra», kurš pēc ugunsgrēka dreifēja pie Seišelu salām, otrdien tiek vilkts uz tuvējo salu. Tikmēr ārvalstu mediji vēsta par kādu pārsteidzošu sakritību - uz šī kuģa strādā sieviete, kuras brālis pirms sešām nedēļām veiksmīgi izglābās no avarējušā kruīzu kuģa «Costa Concordia».

Kā vēsta britu mediji, kādai mātei Lielbritānijā iestājies šoks, uzzinot, ka kuģis, uz kura strādā viņas meita, dreifē Indijas okeānā, jo pagājušajā mēnesī viņas dēls jau izglābies no grimstoša kuģa.

Sieviete pastāstīja, ka viņas meita Rebeka Tomasa uz «Costa Allegra» strādā par dejotāju. Tikmēr viņas dēls, arī dejotājs, pagājušajā mēnesī izglābās no «Costa Concordia», kurš avarēja pie Džiljo krastiem Itālijā.

«Es nekad neiedomājos, ka kaut kas līdzīgs var atgadīties ar manu meitu. Es domāju, ka mums vairs nebūs nekas tāds jāpieredz,» pārdzīvojumos intervijā BBC dalījusies sieviete.

«No visiem kuģiem, kuri kuģo okeānā tieši divos avarējušos dažu nedēļu laikā atrodas divi mani bērni,» par sakritību sašutusi sieviete.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu