ZRP izpilddirektors: mums ir nolikts «kluss» mērķis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Atbildot uz jautājumu, kādi ir Zatlera reformu partijas (ZRP) darbi pēc notikušā referenduma, ZRP izpilddirektors Ivo Valdovskis intervijā «Latvijas Avīzei» atklāja: «Mums ir nolikts «kluss» mērķis – nebūtu slikti, ja pēc trim gadiem ZRP darbotos ap 20% cittautiešu.»

Viņš skaidroja: «Tas skaitlis zināmā mērā reprezentē balsstiesīgo proporciju, un man liekas, ka iesaistīšanas ceļš ir tas, ko vērts attīstīt. Ka lietas varētu darīt kopā ar tiem krievvalodīgajiem, kuriem ir interese piedalīties, jo ne caur avīžu saziņu viņi kļūs lojāli, bet brīdī, kad redzēs tā darba augļus, ko viņi, procesā iesaistīti, dara sabiedrības labā kopā ar latviešiem.»

Nevajag sacīt, ka Latvijai lojālu krievu nav. Jautājums ir par viņu īpatsvaru šodien, par to, kāds īpatsvars varētu būt sasniedzams pēc zināma laika - sacīja Valdovskis.

Viņš gan nešaubīgi atzina, ka vienmēr būs arī nelojālie krievi. «Mums jāpalielina to pirmo īpatsvars. Tādēļ, ka organizācijai jābūt gatavai pieņemt cilvēkus, kas dala vērtības ar mums,» viņš teica.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu